Svedočanstva

 

 

 

Martina Fabok; Silbaš, Srbija

Martina FabokKada je Martina imala 15 meseci, otišli smo na redovnu kontrolu kod ortopeda. Posle pregleda konstatovana su ravna stopala, nerazvijena ahilova tetiva - usled čega dolazi do krivih nogu i krive kičme.
Počela je da nosi ortopedske cipele. Posle 6 meseci, ponovo smo otišli na kontrolu, gde nije konstatovan napredak.
Ponovo je morala da koristi ortopedske cipele. Na sledećoj kontroli je ortoped povećao visinu uložaka pošto napretka opet nije bilo.
Pre sledećeg pregleda pastor Miroslav se molio za Martinu, za njena stopala. Posle toga smo otišli na kontrolu i doktor je rekao da joj ortopedske cipelice više nisu potrebne da je kompletno isceljena.

Slava GOSPODU Martinina mama Gordana


Magdalena Hace (1958) - Hrvatska

Od 1983 g. sam dobila jake bolove na kičmi. Otisla sam kod doktorice i poslali su me na slikanje kralježnice.Diagnoza je bila artroza kičme. Uzimala sam lekove išla na terapije ali raditi mi je bilo sve teže. 1990 su me poslali kod kiro praktika i pronašli su mi obraslinu na kičmi.
Sad posle molitve sam bila potpuno isceljena.

Slava Gospodu

Elizabet – Đakovo Hrvatska

Prije 4 g. dobila sam kiselinu u želudcu i bolovi su bili strasno jaki!
Otišla sam kod lekara i dobila jake ljekove, od kojih su se bolovi smanjili ali nisu posve nestali.
Kad god bih pojela nešto kiselo bolovi bi bili opet tu, tada sam posve isključila iz svoje hrane sve što je bilo kiselo.
Prje 2 mjeseca kad sam bila na službi, gde je služio propovednik Miroslav Fic i zaista je Bog djelovao i doživela sam isceljenje svog želudca.
Bog je čuo molitvu, uslišao ju i bolove je uzeo. Otada jedem sve normalno, bolova više nema i sve je u redu!

Neka bude SLAVA BOGU za sve sto čini!!!

Ankica-Bijelovar Hrvatska

Ankica

Mnogo godina sam imala strašno visok holesterol. Posle molitvi brata Fica osetila sam Božiji doticaj. Sledeće nedelje bila sam kod doktora na kontrolu, i On mi je potvrdio da sam izlečena.

Slava nek je Gospodu!

Nikola Ilić – iz Jagodine

Želim iznova da ti zahvalim Miroslave Fic što si došao u Kruševac i propovedao, poslužio nam na omladinskom okupljanju. Imali smo stvarno blagoslov kroz tebe! Slava Bogu! U srcima nekih mladih se, od tada, zapalila neka vatra koju do tada nisu imali, i željni su više nego ikada da ih Bog koristi! Počinju moliti istrajno, za to! Moram reći da se i u meni zapalila neka vatra, još uvek ne znam šta ce biti od svega toga, ali osećam da sa većim žarom želim Boga i hvala Bogu za to!!!!!

Želim ti od sveg srca izobilje blagoslova od Gospoda nad vojskama.